telefoonBel ons op 0528 269767

Ontwerp en advies van tuinen

Vindt u het prettig om buiten te verblijven en wilt u optimaal kunnen genieten van uw buitenruimte? Dan is het belangrijk goed na te denken over het ontwerp en de indeling van uw tuin. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan kunt u gebruik maken van de expertise van hoveniersbedrijf Millefleurs voor het ontwerpen en aanleggen van uw ideale tuin. 

De ideale buitenruimte: een echt pluspunt

Door uw tuin geheel naar wens te laten ontwerpen en aanleggen, krijgt u de ideale buitenruimte bij uw huis. Dit is niet alleen heerlijk voor in de zomer als u lekker buiten wil zitten, maar ook in de wintermaanden. Kijkt u in de winter naar buiten en ziet u een prachtige tuin, dan voelt dit vele malen beter dan wanneer u naar een tuin kijkt die eigenlijk helemaal niet aan uw eisen voldoet. Een mooi ontworpen tuin is dan ook echt een pluspunt, in alle seizoenen van het jaar.

Professioneel tuinontwerp en complete tuinaanleg

Millefleurs is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen van verschillende soorten tuinen. Van buitenruimtes met een natuurlijke look tot strakke buitenruimtes voor bij een moderne woning: Millefleurs kan alles ontwerpen én aanleggen. Door uw tuin door onze experts te laten ontwerpen, weet u zeker dat u de ideale tuin krijgt. En omdat uw tuin ook aangelegd wordt, hoeft u zelf niet eens iets te doen om de perfecte buitenruimte te krijgen. 

Voor alle huizen en bedrijven in Hoogeveen en omgeving

U kunt gebruik maken van de diensten van Millefleurs als u in Hoogeveen of de omgeving van Hoogeveen woont. Het maakt niet uit of u uw voortuin, achtertuin of beide tuinen wil laten stylen, want wij helpen u graag met uw buitenruimte. 

Hoveniersbedrijf Hoogeveen

Wij zijn gevestigd in Hoogeveen en verzorgen niet alleen het ontwerp of geven advies, wij leggen ook tuinen aan, wij doen het onderhoud en alles wat verder daarbij hoort. Als hoveniersbedrijf in Hoogeveen verzorgen wij in en rondom Hoogeveen vele tuinen. Heeft u een vraag of wens, laat het ons weten, dan nemen wij met u contact op.