telefoonBel ons op 0528 269767

Tuinonderhoud

Als u wilt dat uw tuin er altijd op en top verzorgd bij ligt, moet u de buitenruimte van uw huis goed onderhouden. Dit betekent niet alleen dat u het gras regelmatig maait, maar ook dat u de bomen in uw tuin af en toe snoeit, de planten in uw tuin van de juiste voeding voorziet en weet wanneer u bepaalde bloemen uit uw tuin moet verwijderen. Heeft u geen tijd om uw tuin zelf te onderhouden, maar wilt u wel dat uw buitenruimte er te allen tijde stralend bij ligt? Dan kunt u het onderhoud van uw tuin ook uit handen geven aan hoveniersbedrijf Millefleurs.

Gazon onderhoud

Het gazon moet regelmatig gemaaid worden en heeft veel aandacht nodig om er echt stralend bij te liggen. Huurt u Millefleurs in voor het gazon onderhoud in uw tuin, dan hoeft u zelf geen aandacht te besteden aan het gazon. 

Onderhoud bestrating

Niet alleen het gazon, maar ook de bestrating in uw tuin moet goed onderhouden worden. Ergert u zich groen en geel aan het onkruid dat tussen de voegen van uw bestrating groeit? Dan huurt u hoveniersbedrijf Millefleurs in voor onderhoud bestrating in uw tuin. 

Onderhoud beplanting

De mooiste planten, bomen en bloemen in uw tuin? Dan raadpleegt u hoveniersbedrijf Millefleurs voor onderhoud beplanting in uw buitenruimte. Dit scheelt u niet alleen tijd, maar verzekert u ook dat uw beplanting er altijd prachtig uit ziet. 

Onkruidbestrijding

Last van lelijk onkruid in uw tuin, maar heeft u geen tijd en/of zin om het onkruid in uw tuin steeds zelf te moeten bestrijden? Dan kan Millefleurs u ook helpen met de onkruidbestrijding in uw tuin, voor een aantrekkelijk tarief. 

Hoveniersbedrijf Hoogeveen

Bent u op zoek naar een Hoveniersbedrijf in de buurt van Hoogeveen, wij staan graag voor u klaar en u kunt bij ons terecht voor uw tuinonderhoud maar ook voor uw tuinaanleg, tuinontwerp en andere tuinprojecten.